ARAMA

SERHAT ATIK- HASANOĞLAN ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR KARAR...

SERHAT ATIK- HASANOĞLAN ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR KARARI

28 Ağustos 2020

ANKARA VALİLİĞİNDEN

(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü)

Hasanoğlan Sanayi Bölgesi, Bahçelievler Mahallesi 1348 Ada, 2 parselde Serhat Atık Geri Kazanım Madencilik Enj. Ürt. San. ve Tic. A.Ş Hasanoğlan Şubesi tarafından “Tehlikeli-Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı, Atıktan Türetilmiş Yakıt (ATY) Geri Kazanımı Faaliyetlerine İlave Atık Ara Depolama ve Tehlikeli-Tehlikesiz Sıvı Atık Geri Kazanım Ünitesi” projesi için ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince Valiliğimizce 12.08.2020 tarih ve 53430385 220-02 E-2020377 numaralı belge ile “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.